top of page

Infantil Femení Negre 25-14 CH Sant Esteve de Palautordera

Bon partit de l’infantil femení negre, disputat amb molta serietat i molta atenció al joc en tot moment. El bon inici de partit, amb una molt bona defensa, s’ha traduït en un parcial de 6-1 al marcador als 10 minuts de joc. Mantenint el ritme s’ha anat incrementant l’avantatge fins arribar al descans amb un 13-6 a favor.

El segon període s’ha iniciat també amb un molt bon joc marcant un parcial de 4-0 als primers 4 minuts. El partit ha continuat amb un bon joc defensiu i molt encert a l’atac, arribant a un marcador final de 25-14 que encara podria haver estat més ample de no haver baixat una mica la intensitat als darrers minuts de joc.


Bon resultat que ens col·loca a les posicions superiors del grup de cara a finalitzar la primera fase a la propera jornada a la pista del Parets.


Bravo noies!!!


10ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 2 de desembre de 2017. Poliesportiu de La Marina.


bottom of page