top of page

Igualada Groc 23-26 Cadet Masculí

La segona visita a la capita de l’Anoia, ha coincidit amb una baixada notable de les temperatures. Tot i la calefacció que feia agradable l’ambient a l’interior del pavelló, els nostres ha semblat que jugaven a fora perquè han començat freds, molt freds, com indica el 5-1 dels primers minuts. Tot i que hem reaccionat una mica davant d’un equip que no ha ha guanyat cap partit, en cap moment hem estat còmodes i no hem estat a l’alçada del que havíem mostrat les darreres jornades. Especialment espessos en atac, ens ha faltat decisió i hem fallat aspectes tècnics bàsics com la recepció. En els darrers minuts la defensa 3-3 ha permès ficar-no en el partit i hem acabat empatant a 12 a la mitja part.


El pas pel vestidor ha canviat radicalment la nostra mentalitat i hem estat capaços d’ensenyar el nostre autèntic nivell. Un parcial de 0 a 5 ens ha posat amb un avantatge clar i quan tot semblava encarrilat, una doble exclusió d’un jugador nostre ens ha descentrat i ha capgirat el marcador. Hem encarat la recta final amb dos gols de desavantatge, amb molts nervis i amb els jugadors i l’afició local creient en la victòria. A més l’àrbitre ha entrat en una dinàmica més estricte que ha fet que hagi exclòs força jugadors dels dos equips . En aquesta situacio de poc control, els nostres jugadors han estat capaços de sobreposar-se i encarar la porteria local com no ho havien fet fins aleshores. Cal subratllar també l’encert a la porteria que ha permès mantenir-nos dins del partit en els moments més complicats. Com a conseqüència, un parcial molt favorable i un 23-26 final que fa justícia a la superioritat tècnica dels nostres.


En resum, el partit més estrany i descontrolat del curs, un rendiment per sota del que es pot esperar dels nostres jugadors, però una molt bona reacció final que mostra un caràcter guanyador que no havíem vist fins ara en situacions de final ajustat. Com tota història que acaba bé, ha valgut la pena el patiment.


9a jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page