top of page

H Santpedor Negre 22-36 Infantil Masculí Negre

El partit jugat contra el Handbol Santpedor ha estat bo per recuperar sensacions i l’autoestima, una mica decaiguda després d’haver passat pel sedàs del Cornellà, el Voramar i el Sabadell. Així, després de que els de Santpedor tinguessin una millor arrencada (destacar com li costa entrar en acció a l’equip) de seguida es va poder veure que l’equip de Sants era superior, i que els llançaments que en altres partits anaven fora o al cos del porter, aquest cop entraven dins de la porteria. A la mitja part, el resultat era de 10 a 15.


La segona part no va ser pas gaire diferent de la primera. Els de Sants sabien trobar pas obert entre la defensa del Santpedor i els gols anaven caient, repartits entre les diferents posicions dels jugadors. A mesura que el cansament apareixia, la defensa no arribava a tapar els tirs i sovintejaven els contracops de l’equip de Barcelona, mentre que el Santpedor també responia mitjançant els llançadors dels extrems.


En resum, va ser un matx en el que l’atac dels dos equips va estar més encertat que la defensa, arribant al final amb un marcador de 22-36, 12 -21 a la segona part. Bon remei pels ànims de l’equip, que ha de mirar d’aprofitar aquests partits per millorar la diferència de gols.


Jornada 9 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 2 de desembre de 2017.


bottom of page