top of page

CH Martorell B 12-31 Sènior Femení

Primer partit de la segona volta, que tot i partir d’una victòria còmoda a l’anada, no podien relaxar-se. Cada cops els punts són més importants i no podien confiar-se, que després hi ha sorpreses.


Des de l’inici del partit les de Sants van marcar el ritme per no deixar que les de Martorell poguessin passar-les en el marcador. A mitja primera part les visitants no estaven al seu 100% i això va fer que la diferència de gols no era massa gran. Tot i això, abans de marxar al descans van posar-se les piles i el marcador va quedar 6-17.


A la segona part havien de mantenir el ritme, no baixar i buscar més diferència, que després tots els gols compten. Així van seguir fins al final del partit, obtenint aquest resultat. I ara ja toca pensar en el següent, un partit molt important que no poden deixar escapar.


bottom of page