top of page

CH Salle Montcada B 27-27 Sènior Masculí

El partit va començar bé durant els primers 5 min on el BCNSants va portar, més o menys, el control del partit. A partir d'aquí els següents 15 min van passar a ser una guerra d'intercanvi de gols, molt fins en atac, però bastant fluixos en defensa, això va fer que fins al minut 20 aprox. el marcador anava un a munt un avall. 5min de desconcentració on no ens en sortim ni en atac ni en defensa i el Montcada es posava 4 a dalt, tot i això, es va reaccionar i ens centrem i arribem a la mitja part 14-13, en un parcial de 0-3.

La segona part es converteix en una rèplica de la primera fins al minut 18. El partit força igualat, tot i que en cap moment vam empatar el partit ni posar-nos per dalt. Uns moments de precipitació al veure que quedava cada vegada menys temps torna a fer que el Montcada se'n vagi de 4 gols, i igual que a la primera part, quan tornem a jugar amb el cap fred, en 5min recuperem fins arribar a l'empat final, que va se de penal a temps parat


9ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 26 de novembre de 2017

bottom of page