CH Martorell B 12-31 Sènior Femení

26 Nov 2017

Primer partit de la segona volta, que tot i partir d’una victòria còmoda a l’anada, no podien relaxar-se. Cada cops els punts són més importants i no podien confiar-se, que després hi ha sorpreses.

 

Des de l’inici del partit les de Sants van marcar el ritme per no deixar que les de Martorell poguessin passar-les en el marcador. A mitja primera part les visitants no estaven al seu 100% i això va fer que la diferència de gols no era massa gran. Tot i això, abans de marxar al descans van posar-se les piles i el marcador va quedar 6-17.

 

A la segona part havien de mantenir el ritme, no baixar i buscar més diferència, que després tots els gols compten. Així van seguir fins al final del partit, obtenint aquest resultat. I ara ja toca pensar en el següent, un partit molt important que no poden deixar escapar.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro