top of page

Juvenil Masculí 17-20 UEH Calella

Un cop finalitzat el partit del passat dissabte contra l’equip del Calella la nostra afició es tornava a preguntar sobre el que havia passat en la pista de l’Espanya Industrial. Fins i tot més d’un dels pares i mares dels nostres jugadors, mig en broma, comentava que no era necessari escriure aquesta crònica del partit per que no calia més que tornar a canviar el nom del nostre rival i aprofitar la crònica de la setmana anterior del partit jugat a Igualada. Vaja, el típic “copiar i enganxar”.


Però realment és així? Va ser comparable el partit jugat contra l’equip del Maresme del dissabte amb el que es va jugar contra l’equip de l’Anoia? La veritat és que en tots dos partits el nostre juvenil va perdre, en aquesta ocasió per tres gols -17 a 20-, però si entrem una mica més en el joc desplegat en aquestes dues confrontacions podrem veure que l’equip santsenc, també és cert que els rivals tenen característiques diferents, va millorar en diferents aspectes del joc. En què vàrem millorar?


Doncs és evident que el joc de combinació i assegurar la passada és un dels aspectes que més clarament, tot i que encara ha de seguir millorant, van donar un salt qualitatiu en el joc desplegat. La pèrdua de la pilota es va minimitzar i, lògicament, això va evitar els contracops del nostre rival que tant mal ens ha ocasionat en d’altres partits.


També es va millorar a nivell defensiu. Encaixar 20 gols ja indica per sí sol que l’equip, tot i alguns desajustos i haver encaixat alguns gols fàcilment evitables, per que va faltar certa tensió per a recuperar alguns rebots que varen facilitar segones jugades que deixaven venut al nostre porter, que una vegada més va estar a un bon nivell, va mantenir una elevada intensitat defensiva durant els 60 minuts.


Però llavors que cal millorar? Doncs alguns aspectes dels que ja hem parlat en d’altres ocasions. De fet el partit d’aquest dissabte es podria haver guanyat amb una mica més d’encert davant de la porteria del nostre oponent. Es van fallar gols fàcils, com si pesés la responsabilitat. Tampoc vam ser capaços de fer una passada final que ens deixés en bona posició davant del porter rival. Això i la mala selecció de tir -la precipitació ens va poder per moments- acaben explicant el baix tanteig aconseguit. I una vegada més es va constatar que al nostre juvenil li costa anar per darrera en el marcador. Des dels primers minuts els Calella es va treure un parell o tres de gols i els va mantenir gairebé durant tot el partit i menys ens uns minuts de la segona part, i quan aquesta ja estava avançada, el BCN no va aconseguir apropar-se a menys de dos gols però quan semblava que el més difícil s’havia fet, ficar-se de nou en el partit, es va trobar a faltar que l’equip posés una marxa més i anés pel partit.


Bé, cal esperar que en el proper partit l’equip continuï consolidant els aspectes del joc que ha millorat i faci aquell pas endavant que demanem al conjunt de l’equip per a que no deixi de competir tot i que vagi per sota en el marcador.Vuitena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase), 25 d’octubre del 2017


bottom of page