top of page

H Sant Cugat 19-27 Infantil Femení Negre

Mal partit. Bon resultat. Aquest seria el resum d’aquest enfrontament al qual, si bé és cert que es van cometre moltes errades, va ser suficient amb la diferència de nivell de joc envers el rival per aconseguir els dos punts.

Tot i encetar el marcador amb el primer gol del partit, a les nostres els hi va costar ben bé 10 minuts començar a trobar el seu lloc a la pista tant a l’atac com a la defensa, a la qual es deixaven masses forats perquè les rivals miressin d’aprofitar-los. En aquest moment les noies del BCN van començar a imposar-se una mica més a les rivals augmentant la diferència al marcador, tot i que encara es produïen moltes pèrdues de pilota. Finalment es va arribar al descans amb un 6-14 que, tot i que ens donava un clar avantatge, podria haver estat molt més aclaparador a la vista del rival.

A l’inici de la segona part la dinàmica del partit es va mantenir tot i els canvis que anava introduint l’entrenador. Finalment es va mantenir la diferència de 8 gols assolida al primer temps, arribant a un marcador final de 19-27 a favor.

Ànims noies! Que les errades d’avui ens serveixin per aconseguir els triomfs de demà!


9ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 26 de novembre de 2017. Pavelló Municipal PAV3 de Sant Cugat.


bottom of page