top of page

Sènior Masculí 28-24 CH Esplais

Després de la derrota de la setmana passada a casa d'un rival directe, aquest setmana el partit encara era més complicat. Es disputava a l'Espanya Industrial contra el primer classificat de la lliga que venia sense perdre cap partit.

Els de Sants sabien que seria molt complicat guanyar el partit però tot i això van sortir amb intenció de donar-ho tot i jugar el millor possible. Després de 10 min de partit els locals anaven per davant del marcador havent fet un parcial de 6-1. En el que quedava del primer temps els de l’Empordà van aconseguir retallar alguns gols però sempre es van mantenir per sota al marcador.El segon temps va ser bastant similar al primer. El BCN Sants va saber jugar al seu millor joc tant en atac com en defensa i amb la tranquil·litat i calma que els havia faltat en altres partits.

Finalment la victòria va ser pels barcelonins, que amb aquests dos punts contra un equip imbatut que li permet mantenir-se prop dels primers classificats.


8ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 18 de novembre de 2017


bottom of page