top of page

H Fornells 25-24 Sènior Masculí

Després de tres victòries consecutives, el partit a Girona era una partit clau pels de Sants per poder pujar llocs a la classificació. Els partits en terres gironines mai són fàcils, i l'arbitratge mai facilita les coses. L'equip local, que ve d'un descens de 2n catalana, va sortir a per totes i des d'un inici es va mostrar superior al seu rival. Tot i això, els barcelonins no van deixar de lluitar i van ser capaços de mantenir-se dins el partit. Les precipitacions en atac van fer que el Fornells recuperés pilotes i pogués sortir al contraatac.


A falta de 10 min per acabar el partit, el marcador es va igualar a 22 gols. Finalment, un gol local a falta de pocs segons els va donar la victòria.


7ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 12 de novembre de 2017

bottom of page