top of page

H Esplugues 28-34 Sènior Masculí

A la 5a jornada de lliga, veníem d'aconseguir la primera victòria de la temporada contra el Santpedor la setmana anterior. La jornada era contra l'Esplugues, un altre equip que se situava molt a prop a la classificació i els de Sants volien continuar sumant punts.

Van començar molt forts al inici del partit amb una molt bona defensa i intuint els moviments del contrincant que li van permetre de seguida posar-se per davant al marcador i mantenir-lo així fins al temps mort on la diferència era de 9 gols a favor de l'equip visitant, el Sants.

A la segona part no van aconseguir mantenir el ritme defensiu i això va permetre al Esplugues retallar distàncies, però l'avantatge de la primera part i el bon joc dels de Barcelona li van permetre jugar amb tranquil·litat i acabar el partit amb un resultat favorable de 28 a 34.


5ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 28 d'octubre de 2017

bottom of page