top of page

Sènior Masculí 29-26 Santpedor

Després de tres derrotes consecutives que es quedaven a les portes de la victòria, aquesta darrera jornada era molt esperada pels locals. S'enfrontaven a un equip que pels seus resultats era força similar als barcelonins i les ganes d'emportar-se el partit eren màximes.

El bon inici del primer temps, amb un parcial 6-0 als primers minuts, semblava que el partit era favorable pels de Sants. Però quedava molt temps per endavant i el Santpedor es va posar les piles i aprofitant les errades de llançament contraries i les aturades del seu porter, van aconseguir remuntar el partit i aquest va estar molt igualat fins al temps mort que hi havia un empat.


La segona part va començar igual i la tensió va ser màxima durant gairebé tota la segona part. Als darrers minuts el BCNSants a aconseguir recuperar alguna defensa i d'aquesta manera posar-se per davant amb prou marge de gol per emportar-se el partit, tot i l'error de l'àrbitre a l'hora de contar un gol.


4ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 21 de d'octubre de 2017


bottom of page