Infantil Masculí Negre 32-8 H Berga

Tot i tractar-se del primer partit oficial després de l’estiu, els jugadors han pogut oferir un bon regal a l’entrenador el dia del seu aniversari.

Des del primer moment s’ha establert una important diferència en el marcador que ha permès l’equip de provar diferents sistemes defensius. S’ha arribat al decans amb el resultat de 21 a 7, repartint els gols entre diferents jugadors.

Un cop consolidada la diferencia, la segona part ha servit per seguir fent provatures, aconseguint robar la pilota diverses ocasions i culminant contra-atacs que van portar al resultat final de 32-8. Buscant algun element no tan positiu, fer esment del criteri que ha fet servir l’àrbitre a l’hora de mostrar targetes grogues i expulsions de 2 minuts.

En resum, una bona provatura per tastar la que per molts és una nova categoria, amb noves regles i mides de la pista. Ben segur que propers partits seran més exigents, però hi ha equip per enfrontar la temporada amb optimisme.