top of page

Juvenil Masculí 23-22 H Berga

Patim, patam, patum... els juvenils trepitgen fort! Segon partit de la temporada i segona victòria (23-22). Si en el primer partit es va poder encarrilar des d’un bon inici, aquesta vegada en el partit jugat a casa contra l’equip berguedà ha tocat picar pedra. Els primers minuts han estat molt igualats però mica en mica, i tot i jugar els visitants a estones amb un jugador menys per diferents exclusions, el jugadors del Berga anaven agafant un cert avantatge en el marcador. Els nostres es mantenien en el partit gràcies a tres gols de penal i algunes jugades individuals però per més que ho intentaven costava molt batre al porter berguedà que semblava que tenia a la Verge de Santa Maria de Queralt amb ell. Amb el pas dels minuts la nostra defensa va millorar i un major encert des de la part central del nostre atac ens va permetre anar al descans empatats (11-11). Un resultat que demostrava que les defenses s’havien imposat els atacs. Però la dinàmica a la segona part va canviar, no tant pel que feia al marcador, que continuava molt igualat sinó per que el nostre equip duia més la iniciativa gràcies, principalment, a una major intensitat defensiva i al canvi de jugadors en defensa i atac. Així, a l’atac jugava Adrià, un dels millors jugadors a la primera part, i a la defensa entrava el Marc. Aquest canvi va confondre durant molts minuts al nostre rival aconseguint pujar la intensitat de la nostra defensa on el nostre porter, Cristòbal, va estar molt encertat. En atac les idees, tot i la forta defensa del Berga, fluïen més i el joc pels extrems, especialment per la nostra banda esquerra, els feia força mal. Malgrat que el nostre rival, que va arribar a perdre de 3 gols, es va tornar a posar en el partit gràcies a la pèrdua d’algunes pilotes i algunes precipitacions del nostre equip, que van propiciar ràpids i fàcils contraatacs, els juvenils van poder aguantar la diferència guanyant per un sol gol. Una victòria coral per a continuar creixent.

Som-hi BCN!


Segona jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-primera fase),14 d’octubre del 2017

bottom of page