top of page

Juvenil Masculí 23-22 H Berga

Patim, patam, patum... els juvenils trepitgen fort! Segon partit de la temporada i segona victòria (23-22). Si en el primer partit es va poder encarrilar des d’un bon inici, aquesta vegada en el partit jugat a casa contra l’equip berguedà ha tocat picar pedra. Els primers minuts han estat molt igualats però mica en mica, i tot i jugar els visitants a estones amb un jugador menys per diferents exclusions, el jugadors del Berga anaven agafant un cert avantatge en el marcador. Els nostres es mantenien en el partit gràcies a tres gols de penal i algunes jugades individuals però per més que ho intentaven costava molt batre al porter berguedà que semblava que tenia a la Verge de Santa Maria de Queralt amb ell. Amb el pas dels minuts la nostra defensa va millorar i un major encert des de la part central del nostre atac ens va permetre anar al descans empatats (11-11). Un resultat que demostrava que les defenses s’havien imposat els atacs. Però la dinàmica a la segona part va canviar, no tant pel que feia al marcador, que continuava molt igualat sinó per que el nostre equip duia més la iniciativa gràcies, principalment, a una major intensitat defensiva i al canvi de jugadors en defensa i atac. Així, a l’atac jugava Adrià, un dels millors jugadors a la primera part, i a la defensa entrava el Marc. Aquest canvi v