top of page

Sènior Femení 44-13 Martorell B

Primer partit de lliga, un partit que les últimes temporades havien perdut i volien trencar amb aquesta ratxa. És difícil el primer partit, per diferents motius: hi ha noves incorporacions , poses a prova per primer cop tot el el joc d'equip i en aquest cas teniem tècnic nou amb noves maneres de fer... Des de la banqueta els hi demanava estar al 100% durant tot el partit, anessin perdent o guanyant, i això és el que van demostrar a la pista.


Els primers 10 minuts van ser decisius per agafar avantatge sobre les rivals, després calia mantenir el ritme del partit. I això és el que van anar fent, amb els nombrosos contraatacs gràcies a la bona defensa van aconseguir endur-se el primer partit amb una gran diferència de gols que les pot beneficiar de cara a un futur.

bottom of page