Infantil Femení Negre 11 – 20 OAR Gracia Sabadell

7 Oct 2017

Partit molt intens davant d’un rival que a priori ja s’esperava molt complicat.
L’enfrontament es va iniciar amb intercanvi de gols entre els dos equips sense que cap d’ells quedés despenjat al marcador; les errades en atac i fortalesa de les defenses i porteres van ocasionar que el marcador es mantingués baix, amb diferències d’un màxim de 3 gols, diferència amb la qual es va arribar al descans (5-8).
El segon període es va iniciar amb forces renovades i un mica més d’encert per part del nostre equip, que fins i tot va arribar a tenir l’oportunitat de posar-se a només un gol per sota al marcador, però de nou la falta d’encert i algunes pèrdues de pilota ven fer que la distància al marcador anés augmentant fins arribar a un definitiu 11-20.
Tot i que és evident que encara tenim molta feina a fer i molts aspectes a millorar, cal posar en valor la capacitat de l’equip per estar a l’altura a un enfrontament davant d’un equip molt potent que fins i tot compta a les seves files amb alguna jugadora integrada a la selecció infantil catalana.


Ànim noies!!! Fem equip!!! Recolzem-nos les unes en les altres per ser cada dia millors!!! Força BCN!!!

 

2ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 7 d’octubre de 2017. Pavelló Poliesportiu de l’Espanya Industrial

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro