top of page

HC Laietà Argentona 25-21 Infantil Femení Negre

Debut de les infantils de l’equip negre a la competició, amb els nervis propis d’inicial la competició i l’oportunitat de començar a posar en pràctica tot el treball fet als entrenaments. Va costar una mica agafar ritme de partit: el primer gol del nostre equip, de penal, no va entrar fins al minut 8; però a partir d’aquest moment les nostres van començar a jugar més centrades i fins i tot es van posar pel davant al marcador. La dinàmica del partit va esdevenir llavors un seguit d’atacs ràpids per les dues bandes amb més o menys encerts, amb algunes pèrdues de pilota aprofitades per les contraries, fins arribar al final de la primera part amb un marcador en contra de’11 a 7. Al segon període es va mantenir la vertiginosa alternança d’atacs i defenses, però amb una major intensitat al joc i un major encert cap a porteria, fets que van conduir el partit fins a un marcador final de 25 a 21. Tractant-se del primer partir disputat, amb els canvis per les jugadores que suposen jugar a la nova categoria, podem estar prou contents amb aquest equip, que de ben segur ens farà gaudir molt del handbol durant tota la temporada.

Som-hi noies!!! Força BCN!!!


1ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 30 de setembre de 2017. Pavelló Esportiu Municipal d’Argentona

bottom of page