top of page

CH Terrassa 26-22 Sènior Masculí

El nostre equip sènior masculí iniciava la seva nova etapa a la categoria de 3a catalana al camp del Terrassa. El partit no es plantejava fàcil des d'un inici, ja que aquesta temporada s'ha renovat per complet la plantilla i tot just l'equip començava està començant a treballar amb dinàmica de grup.

Tot i les dificultats, un bon treball defensiu des de l'inici, i la motivació per fer una bona temporada van fer que els de Sants sortissin molt forts i es mantinguessin tota la primera part del partit per davant al marcador.


La segona part va començar igual i al minut 15', el marcador era favorable per l'equip visitant que guanyava de quatre gols. En aquest punt, el desgast i la falta de joc col·lectiu fa fer que hi haguessin molts errors en la finalització dels llançaments i permetessin als de Terrassa sortir al contraatac. Després d'un parcial de 7 a 0, l'equip barceloní no va ser capaç de remuntar el marcador i finalment van perdre el partit.


Tot i la derrota, es van veure molts moment de bon treball en equip i molta intensitat durant el partit que demostra que aquest equip pot fer una molt bona temporada.


1ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 30 de setembre de 2017


bottom of page