top of page

Nou grup d'Iniciació Motriu a l'Handbol

Novetat!

Aquesta temporada 2017/18 tenim la novetat que obrim un grup d’Iniciació Motriu a l’Handbol per a nens i nenes de P-5, 1r i 2n, nascuts els anys 2010, 2011 i 2012.


Creiem que començar amb els més petits a moure’s, a conèixer el propi cos, a orientar-se en l’espai i fer-ho mitjançant l'handbol, un esport en equip, és bo pel desenvolupament dels nens i nenes.


A les sessions es faran activitats i jocs de descobriment motriu que tindran com a objectiu que des dels 5 anys nens i nenes s’introdueixin en les capacitats, habilitats, i coneixements tàctics elementals i necessaris per duu a terme, en propers anys, un millor aprenentatge d’handbol.


Mitjançant l'handbol es pot treballar la coordinació de cames en diferents escenaris (equilibris, salts, fintes...), la coordinació de braços (passada i recepció, xut, agafar objectes…), la coordinació general del cos, incloent diferents elements com la PILOTA, cons, cordes, cercles i altres objectes que seran la base per a que els nens i nenes es moguin i adquireixin una bona capacitat motriu.

A més, l'handbol permet desenvolupar capacitats de reflex a la hora de rebre o interceptar una pilota, velocitat de reacció i també potencia la bona presa de decisions, ja que han de decidir si xutar a porteria o passar-la al company, i a quin company és millor passar-la perquè xuti, decidir quan és millor botar la pilota, decidir quan correr i on córrer, etc.