top of page

Nou grup d'Iniciació Motriu a l'Handbol

Novetat!

Aquesta temporada 2017/18 tenim la novetat que obrim un grup d’Iniciació Motriu a l’Handbol per a nens i nenes de P-5, 1r i 2n, nascuts els anys 2010, 2011 i 2012.


Creiem que començar amb els més petits a moure’s, a conèixer el propi cos, a orientar-se en l’espai i fer-ho mitjançant l'handbol, un esport en equip, és bo pel desenvolupament dels nens i nenes.


A les sessions es faran activitats i jocs de descobriment motriu que tindran com a objectiu que des dels 5 anys nens i nenes s’introdueixin en les capacitats, habilitats, i coneixements tàctics elementals i necessaris per duu a terme, en propers anys, un millor aprenentatge d’handbol.


Mitjançant l'handbol es pot treballar la coordinació de cames en diferents escenaris (equilibris, salts, fintes...), la coordinació de braços (passada i recepció, xut, agafar objectes…), la coordinació general del cos, incloent diferents elements com la PILOTA, cons, cordes, cercles i altres objectes que seran la base per a que els nens i nenes es moguin i adquireixin una bona capacitat motriu.

A més, l'handbol permet desenvolupar capacitats de reflex a la hora de rebre o interceptar una pilota, velocitat de reacció i també potencia la bona presa de decisions, ja que han de decidir si xutar a porteria o passar-la al company, i a quin company és millor passar-la perquè xuti, decidir quan és millor botar la pilota, decidir quan correr i on córrer, etc.


Fent esport en equip els nens i nenes comparteixen, col·laboren i se senten part d’un grup fora de l'àmbit escolar en el que a partir de jocs ho passaran molt bé alhora que adquireixen capacitats motrius.


Els horaris d’entrenament d’aquest grup seran els següents:


- Dilluns de 17:30h-18:30h al Poliesportiu Municipal l’Espanya Industria*l.

i/o

- Dijous de 17:30h-18:30h al Poliesportiu Municipal l’Espanya Industrial*.


*Contacteu amb el club si esteu interessats però no us va bé l'horari.


L’entrenadora que s’encarregarà de l’activitat serà la Mireia Navalpotro, fisioterapeuta amb el curs de Monitor d'handbol i amb experiència en activitats de motricitat.


La data d’inici dels entrenaments serà el 12 de setembre. Seguirem el calendari escolar, i per tant es descansarà per Setmana Santa i Nadal.


Per a realitzar la inscripció cliqueu AQUÍ.

Per a més informació envieu un correu a handbolbcnsants@gmail.com.


bottom of page