top of page

Premis als valors

Com cada any a final de curs l’Ajuntament de Barcelona lliura els Premis “Compta fins a tres” que reconeixen projectes, entitats, centres docents, equips, personal tècnic i tutors/es de joc que destaquen per la seva esportivitat i pel seu treball de promoció de l’esport en edat escolar, d’acord amb els valors educatius que defensa la campanya que porta el mateix nom.

Aquest any per primera vegada el benjamí verd ha estat premiat en la categoria de premi col·lectiu, que tot i que entrenen poc, s'han esforçat durant tota la temporada i han gaudit de tots els partits fins al final independentment del resultat, el premi el recolliran aquest dijous 8 de juny, a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison.

Des de el club volem felicitar a tot l'equip per la feina feta, les ganes i l'actitud que han tingut durant tota la temporada.


L'aleví femení verd que juga a la competició del CEBLLOB, després de tota una temporada plena d'esforç en la qual en la primera jornada classificatòria no van assolir els objectius que volien, van canviar el xip per a la següent jornada, en aquesta que es composa de dues voltes, anada i tornada van quedar invictes i amb una puntuació total de 112 punts en el juga verd play.


El proper dimarts 20 de juny de 2017 se celebrarà el 4rt Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2016-17. I el nostre equip ha estat reconegut i assistiran a aquest acte que se celebrarà al Parc de la Mariona de Molins de Rei.

Des de el club volem felicitar-les per l'esforç i la dedicació que han posat durant tota la temporada.


bottom of page