top of page

Partit del Barça d'Handbol!

El passat dissabte 17 de novembre, més de 300 jugadors, jugadores, mares, pares i familiars del nostre Club van anar a veure el Partit del Barça Lassa contra el HC Vardar Skopje en la 8a jornada de la Champions de handbol (34-26).

Abans del partit els jugadors i les jugadores van tenir la sort de ser convidats a saludar als jugadors del Barça. Gràcies a tots i a totes per a fer-ho possible!


Podeu entrar a veure les fotografies de la Jornada Aquí.

Moltes gràcies al Barça per a donar-nos aquesta oportunitat! Els nostres jugadors i jugadores van estar molt contents de compartir el moment amb els jugadors de l'equip líder. Especial agraïment als delegats i delegades per l'ajuda en tota l'organització i també al fotògraf!


Esperem poder repetir l'experiència aviat!

bottom of page