Intercanvi Montpeller

22 May 2018

Com en els darrers anys, el cadet masculí ha participat en un intercanvi amb el club d'handbol de Lattes, una localitat molt propera a la ciutat de Montepeller. Fa anys que organitzat pel Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el nostre club participat en un intercanvi cultural entre Barcelona i Montpeller. Aquest curs han vingut nou jugadors de Lattes acompanyats del seu entrenador. Han estat allotjats a casa dels nostres jugadors. Entre altres activitats han anat a veure un partit del Barça d¡handbol al Palau Blaugrana i han fet una visita turística al centre de la ciutat. A més, com no poida ser d'una altra manera, han entrenat conjuntament amb els jugadors del nostre cadet i han fet un partit amistós en què el resultat ha estat el menys important. Una bona experiència que tindrà continuïtat d'aquí un any amb la visita dels nostres jugadors a Lattes.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro