top of page

Infantil Femení 9 – 18 Club Handbol Ascó

Tot i que el partit s’encarava amb molta intenció i ganes de guanyar per part de les nostres estimades jugadores del BCN, desgraciadament vam acabar signant un dels pitjors partits que hem fet aquesta temporada a aquesta competició.


L’inici del partit va ser molt esperançador pels nostres interessos, que eren fer un bon resultat amb tal de mantenir les possibilitats -tot i ser molt remotes- d’accedir al top 4 de la competició: la nostra defensa era un mur per les contraries i quan aconseguien foradar-la els seus llançaments eren neutralitzats a la nostre porteria, a on fins i tot vam aturar dos penals, i el nostres atacs finalitzaven amb gol. Amb aquesta dinàmica es va aconseguir arribat a un parcial de 3 gols a favor (6-3) quan portàvem disputats entre 10 i 15 minuts de joc.


Però de cop i volta el reajustament de la defensa rival després de demanar un temps mort més les errades que vam començar a tenir a les passades i a la defensa van començar a capgirar el marcador a favor dels visitants. Els nostres atacs no aconseguien arribar a bon termini, caient en diverses ocasions en passiu, i les contraries aconseguien retallar distàncies de mica en mica fins arribar a la mitja part amb un resultat a favor de 7-9, el qual, tot i encara ens mantenia dins del partit, preocupava pel canvi de domini del joc que es veia a la pista.


A la segona part, lluny d’aconseguir redirigir el ritme del partit, tot va anar empitjorant per acabar tenint un dels pitjors segons períodes d’aquesta temporada a Primera Catalana per part del nostre equip. No va ser possible aturar a les contraries que van aprofitar la nostre davallada per agafar la màxima diferència de gols possible de cara a la seva classificació.


Deixant de banda la sensació negativa que ens deixa aquest partit, no hem d’oblidar que som un equip infantil femení composat exclusivament per jugadores de 1er any, i que arribar fins aquí per un equip d’aquestes característiques i d’un club, el BCN Sants, considerant fins fa ben poc com un club “petit” i “poc competitiu” a l’àmbit de l’handbol català te un mèrit molt, molt gran. Les “bones noticies” són que el nom del nostre club ja es començar a sentir amb molt de respecte a l’àmbit del món de l’handbol.

FORÇA BCN!!!!!


4ª jornada de la 2ª fase grup B de Primera Catalana Infantil Femenina del 20 de maig de 2018. Pavelló Municipal de l’Espanya Industrial.


bottom of page