top of page

Cadet femení 21 -17 Handbol Cooperativa Sant Boi

El cadet femení rebia aquesta setmana el Sant Boi en el partit de tornada de la primera eliminatòria de tercera fase per assolir els llocs 9 al 12 de lliga primera catalana, en el partit d´anada el Sant Boi va guanyar per 1 gol 25 a 24. Era necessari guanyar a casa per més d´un gol si les noies de cadet volien assolir el lloc 9 de la classificació general de la categoria.


La primera part esdevé molt complicada pel BCN, es noten els nervis per passar la l’eliminatòria. Donada la fortalesa del rival, les noies del BCN han de fer la millor defensa i la més forta de tots els partits jugats fins el moment. Així arriben al final de la primera part amb el marcador 9-7, fet que donava esperança per passar l´eliminatòria.


En el minut 10 de la segona part, el Sant Boi aconsegueix empatar a 13 gols, el partit es torna molt tens, ambdós equips lluiten per aconseguir el lloc 9 o 10. Malgrat tota la pressió el BCN aconsegueix en el minut 20 començar a desmarcar-se en el marcador fins arribar al 21 -17 final.


Felicitats noies, podeu aconseguir tot el que us proposeu!!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Mataró.


3ª Fase de Lliga Primera Catalana 19 de maig de 2018.

bottom of page