Handbol Gavà 17 - 26 Infantil Femení Verd

Partit iniciat amb igualtat però amb més encert local en atac que de les mostres jugadores. També en aquests primers minuts, ens hem topat amb una gran portera del equip de Gavà que aturava tots els nostres xuts.

En tot cas, una millor defensa i alguna aturada de merit ens han permès igualar a 2 el marcador en el minut 12.

Un parcial de 0-3, gràcies a la bona defensa i contraatacs ràpids, ens ha permès posar-nos per davant 2-6 en el minut 17:34, quan l’equip local ha demanat temps mort.

Després del temps, l’equip local ha sortit amb molta movilitat i ha aconseguit anotar amb més facilitat, però el nostre esperit de lluita i compromís defensiu col·lectiu sumat a una bona transició i encert en atac, ha fet que l’avantatge es mantingués, per acabar la primera per 6 a 11 al nostre favor.

A l'inici de la segona part molt igualat amb minuts d’intercanvi de gols, on les nostres jugadores han comes moltes pèrdues de pilota, algunes provocades per la major agressivitat de les locals, però moltes altres per precipitació en les jugades d’atac.

Minut 11, 9-15 en el marcador. En aquest moment, destacar dos penals parats consecutivament per la nostre portera, l’Astrit, on el rebot d’un d’ells ha provocat el segon.

Els següents minuts han estat marcats per encerts en atac per part dels dos equips, que han sabut driblar les defenses i donar un bonic espectacle. 14-23 en el minut 20.

A la recta final, amb els equips ja cansats, han seguit intercanviant meritòries jugades d’atac amb gols molt bonics. Resultat final 17 a 26 al nostre favor.