top of page

Handbol Igualada 19 – 13 Infantil Femení

El partit ha començat amb molt de ritme i dos penals transformats, un per cada equip. L’equip local, però, gràcies al seu millor percentatge d’encert en atac, ha anat obrint diferències mínimes en el marcador. Sobre el minut 12, l’equip local ha obtingut la diferencia màxima fins aquell moment, 7 a 3 en contra en el marcador pel nostre equip. La recta final de la primera part ha estat molt igualada, amb intercanvi de gols, aturades de les porteres i errades en atac, algunes forçades per les bones defenses i altres motivades per una mica de precipitació per ambdós equips. La primera part ha finalitzat amb una falta final al pal de l’Igualada deixant el resultat parcial en un 10-7 en contra.


A la segona part, com es preveia, la major envergadura i capacitat física de les jugadores locals ha fet que les diferències en el marcador anessin augmentant progressivament. En tot cas, la competitivitat i l’esperit de lluita del nostre equip ha venut molt cara la derrota, fent que cada gol en contra hagués de ser molt treballat per l’equip local. Hem entrat als últims 5 minuts de partit amb 18 a 11 en contra, gràcies en part a les grans aturades de la nostre portera, l’Evelin, i acabem aquest lluitat partit amb un meritori resultat de 19 a 13.


2ª jornada de la 2ª fase grup B de Primera Catalana Infantil Femenina del 6 de maig de 2018. Complex Esportiu Les Comes, Igualada.


bottom of page