top of page

Cadet femení 32 -25 CH Igualada

El cadet femení rebia aquesta setmana l’ Igualada, era l’últim partit de la segona fase de primera catalana on estava en joc la quarta plaça del grup a la que aspirava el cadet. Des dels primers minuts el cadet ha dominat el marcador, sabia el que es jugava i ho ha fet molt be, mantenint el bon joc i una molt bona defensa, ha acabat la primer part 17-14.


Duran la segona part el BCN ha mantingut el marcador a favor i a poc a poc a anat augmentant la distancia fins arribar al 32-25 definitiu. Malauradament la quarta plaça de la classificació no depenia d´elles sinó d’ altres resultats que no han estat propicis. Cal remarcar que aquesta segona volta que han fet les cadets ha sigut molt exitosa i mostra la millora que ha fet l´equip. La cinquena plaça de la classificació és un bon lloc si tenim en compte la categoria dels rivals. A partir d’ ara el BCN jugarà la tercera fase on lluitarà per aconseguir el millor lloc del 9 al 12 de la classificació definitiva de lliga primera catalana.


Felicitats noies, podeu aconseguir tot el que us proposeu!!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Mataró.


14 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 5 de maig de 2018.
bottom of page