Infantil Femení Verd 15 - 8 Sant Esteve de Sesrovires

Iniciem aquest partit de copa, que ha tingut una convocatòria mixte, amb jugadores dels equips verd i negre amb els que vam competir a la primera fase, amb moltes imprecisions per part dels dos equips.

Marcador igualat en els primers minuts, amb atacs molt lents i predecibles i defenses molt consistents.

Minut 16, 3 a 3 al marcador.

Minut 17:20 temps mort

A partir d aquest moment, en els últims minuts d' aquesta primera part, gràcies a una banqueta numerosa, on els canvis han aportat mes frescura en atac, un parcial 5 a 0 a favor del nostre equip tancant el marcador 8 a 3 a favor.

Segona part:

Un inici de la segona part amb molta velocitat per part dels dos equips amb intercanvi de gols, encerts i errades per igual. Parcial 3 a 3, en el minut 15, per 11 a 6 al marcador.

Minut 17:48, temps mort visitant amb 12 a 6 a favor del nostre infantil femení.

La recta final de la segona part a transcurregut amb jugades d’atac més efectives que pel nostre equip, que també que ha tancat el partit amb un 15 a 8.