top of page

Club Handbol Vic 31- 19 Infantil Masculí Negre

Tot i que a la primera volta l'equip de Sants havia pogut guanyar 19- 16 als de la capital d'Osona, en aquest matx la diferència d'edat amb els jugadors de Vic va ser determinant. La presència de jugadors cadets al Vic, afegida a l'inici emboirat dels jugadors de Barcelona, va fer que de seguida marxessin al marcador, havent de demanar un temps mort l'entrenador visitant per recomposar atac i defensa. El parcial era de 8-4.


El temps mort semblava que havia de provocar que el nostre equip despertés, però la major contundència de l'equip local es va imposar, arribant a la mitja part amb el resultat de 16-8.


L'inici de la segona part va ser una continuació del final de la primera. L'equip de Sants estava clavat en el número 8, mentre que els de Vic anaven fent feina. Després d'un parcial de 4-0 i D'un nou temps mort demanat per l'entrenador de Sants, va semblar que tots els xuts que fins al moment anaven fora o al cos del porter començaven a entrar, millorant els percentatges de l'equip fins al resultat final de 31-19, amb un parcial a la segona part de 15-11.


En resum, un partit complicat de jugar, contra alguns jugadors cadets, molt d'hora per matí i a una hora de cotxe de casa, però que s'ha de jugar i competir. Ens quedem amb les bones sensacions que va donar l'equip a la segona part i amb aquest record anirem a jugar contra el Montmeló el proper dissabte 5 de maig. Partit que s'ha de guanyar si es vol acabar la lliga a la cinquena posició.


Jornada 25 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 28 d’abril de 2018.bottom of page