top of page

UEH Calella 24 – 28 Juvenil Masculí

El BCN ha guanyat per quatre gols d’avantatge (24 a 28) en el partit que es va aplaçar fa unes setmanes en aquesta bonica localitat del Maresme a causa de les fortes pluges que van afectar a l’estat de les instal·lacions.


Però comencem fent una mica de memòria. El partit es va suspendre quan només es portaven jugats poc més de 2 minuts i el marcador assenyalava un ajustat 1 a 2 a favor de l’equip barceloní. I amb aquest resultat es va reprendre el joc però dissortadament el BCN disposava en aquesta ocasió de menys efectius a la banqueta en comparació amb la primera convocatòria per aquest partit i aquest fet es va notar en algunes fases del mateix.


El cert és que el nostre rival també va presentar moltes cares noves respecte a l’equip que va jugar a la primera volta a Sants i on el Calella va aconseguir la victòria.


En la represa del partit va quedar clar que el juvenil del BCN no estava precís. Moltes errades en la passada així ho certificaven. Per sort, el contracop del Calella no era molt ràpid i no feia el mal que en l’anterior partit ens havia fet el de La Salle Bonanova. Tot i així el BCN es mostrava lleugerament superior i les petites diferències en el marcador a favor dels barcelonins semblaven indicar que el partit es podia guanyar folgadament només que l’equip es centrés una mica més en el que havia de fer. L’intercanvi de cops entre tots dos equips va suposar a la mitja part una petita renda de dols gols (11 a 13) pel BCN.


I els 10 primers minuts de la segona part van ser el “moment” del BCN en el partit, ja que semblava que a una major intensitat defensiva i una millora notable en el control del partit s’afegia una alta efectivitat –de nou cal destacar l’encert de l’Adrià- contra la porteria ben defensada pel porter calellenc. Aquesta millora en el joc es va veure compensada en el marcador doncs la diferència de gols es va anar eixamplant fins assolir un total de 7 gols que feien pensar que el partit, com així va succeir, no es podia escapar. De totes maneres nous errors en la marca defensiva, en el joc de transició i en el llançament van fer que el Calella retallés diferències però mai com per a fer pensar, ni tan sols a l’equip rival, que el partit el podia perdre el juvenil del BCN.


En resum, nova victòria que consolida al BCN en una merescuda sisena plaça en la classificació general i de la que només li pot descavalcar de la mateixa el nostre proper rival: l’Òdena. I si el partit és com el de la primera promet moltes emocions. Tots a l’Espanya Industrial a recolzar al juvenil!


Jornada 21 aplaçada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-segona fase), 26 d’abril del 2018
bottom of page