top of page

UEH Calella 24 – 28 Juvenil Masculí

El BCN ha guanyat per quatre gols d’avantatge (24 a 28) en el partit que es va aplaçar fa unes setmanes en aquesta bonica localitat del Maresme a causa de les fortes pluges que van afectar a l’estat de les instal·lacions.


Però comencem fent una mica de memòria. El partit es va suspendre quan només es portaven jugats poc més de 2 minuts i el marcador assenyalava un ajustat 1 a 2 a favor de l’equip barceloní. I amb aquest resultat es va reprendre el joc però dissortadament el BCN disposava en aquesta ocasió de menys efectius a la banqueta en comparació amb la primera convocatòria per aquest partit i aquest fet es va notar en algunes fases del mateix.


El cert és que el nostre rival també va presentar moltes cares noves respecte a l’equip que va jugar a la primera volta a Sants i on el Calella va aconseguir la victòria.


En la represa del partit va quedar clar que el juvenil del BCN no estava precís. Moltes errades en la passada així ho certificaven. Per sort, el contracop del Calella no era molt ràpid i no feia el mal que en l’anterior partit ens havia fet el de La Salle Bonanova. Tot i així el BCN es mostrava lleugerament superior i les petites diferències en el marcador a favor dels barcelonins semblaven indicar que el partit es podia guanyar folgadament només que l’equip es centrés una mica més en el que havia de fer. L’intercanvi de cops entre tots dos equips va suposar a la mitja part una petita renda de dols gols (11 a 13) pel BCN.


I els 10 primers minuts de la segona par