Infantil Femení Verd 12 - 6 Montmeló

25 Apr 2018

Partit que ha començat molt igualat, on les porteres dels dos equips han parat moltes ocasions clares per marcar. En el minut 15:24, quant el nostre equip ha demanat un temps mort, el marcador estava 3 a 2 a favor de les nostres noies.

 

Després del temps mort la dinàmica ha estat la mateixa, bones defenses i errors que finalitzaven en faltes tècniques i passivitat en atac per falta d’opcions.

 

En els últims 5 minuts hem pressionat bé, hem recuperat pilotes en defensa i amb un parcial de 2-0, ha acabat la 1era part 5-2.

 

 

La segona part s’inicia amb dinàmiques de joc similars, bones defenses i les porteres que ho paraven tot, en atac sort i encert similars amb parcial 1-1 en el minut 9, per un resultat de 6 a 3.

 

Bones defenses i atacs treballats amb paciència trobant bones posicions de xut, han acabat en un parcial favorable 2-0 per un marcador al minut 15:49 de 8 a 3.

 

A la recta final del partit els dos equips han intercanviat bones jugades d’atac, sense oblidar les bones i intenses defenses, per intercanviar els escasos gols que hem vist en aquest partit per acabar amb un resultat de 12 a 6.

 

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro