top of page

Infantil Masculí Negre 18- 19 Handbol Esplugues Groc

Aquest partit contra l'Esplugues el teníem tots ben marcat en el calendari, doncs la derrota que van infringir als nostres a la primera volta va ser de les que fan mal (26-23). Amb aquest record ben ficat a la memòria, l'equip de Sants va sortir decidit a fer-se amb el partit. I així va ser al llarg de la primera part. Es combinava una defensa molt activa amb l'encert a l'atac. L'equip d'Esplugues no sabia com fer gol a la porteria dels de Barcelona i la diferència ràpidament va anar eixamplat-se fins a un màxim avantatge de 9-0 pels locals.


Després d'un temps mort demanat pels visitants, es va canviar la defensa dels d'Esplugues, passant a un esquema de 3-3 amb una forta pressió sobre la primera línia dels de Sants. I a partir d'aquí el partit va ser un altre. L'equip local no va trobar com atacar aquesta defensa amb garanties, es perdien pilotes, es prenien decisions equivocades i l'Esplugues aconseguia marcar el que abans fallava. Així, i després d'un parcial d'1 a 8 es va arribar a la mitja part amb un marcador de 10-8, encara favorable als locals.

Ara bé, un cop s'entra en una dinàmica negativa es fa prou difícil sortir-se'n. De seguida va arribar a l'empat a 11 al marcador, sense que els canvis de jugadors o les estratègies marcades al vestidor tinguessin èxit. Encara pitjor, tot i l'alternança al marcador, semblava que l'equip visitant tenia un major control sobre el partit, provocant expulsions dels jugadors locals i controlant el temps de joc quan quedaven en inferioritat.


Tot i així, i en bona part gràcies al bon treball dels porters, es va arribar a les acaballes del matx amb el resultat de 18-19. A partir d'aquí semblava que ningú no volia marcar, la pilota cremava i tots dos equips, cansats, es precipitaven davant la porteria. En una darrera jugada assajada, els de Sants van tenir l'empat a 19 a l'abast, però una bona intervenció del porter d'Esplugues ho va impedir.