top of page

Infantil Masculí Negre 18- 19 Handbol Esplugues Groc

Aquest partit contra l'Esplugues el teníem tots ben marcat en el calendari, doncs la derrota que van infringir als nostres a la primera volta va ser de les que fan mal (26-23). Amb aquest record ben ficat a la memòria, l'equip de Sants va sortir decidit a fer-se amb el partit. I així va ser al llarg de la primera part. Es combinava una defensa molt activa amb l'encert a l'atac. L'equip d'Esplugues no sabia com fer gol a la porteria dels de Barcelona i la diferència ràpidament va anar eixamplat-se fins a un màxim avantatge de 9-0 pels locals.


Després d'un temps mort demanat pels visitants, es va canviar la defensa dels d'Esplugues, passant a un esquema de 3-3 amb una forta pressió sobre la primera línia dels de Sants. I a partir d'aquí el partit va ser un altre. L'equip local no va trobar com atacar aquesta defensa amb garanties, es perdien pilotes, es prenien decisions equivocades i l'Esplugues aconseguia marcar el que abans fallava. Així, i després d'un parcial d'1 a 8 es va arribar a la mitja part amb un marcador de 10-8, encara favorable als locals.

Ara bé, un cop s'entra en una dinàmica negativa es fa prou difícil sortir-se'n. De seguida va arribar a l'empat a 11 al marcador, sense que els canvis de jugadors o les estratègies marcades al vestidor tinguessin èxit. Encara pitjor, tot i l'alternança al marcador, semblava que l'equip visitant tenia un major control sobre el partit, provocant expulsions dels jugadors locals i controlant el temps de joc quan quedaven en inferioritat.


Tot i així, i en bona part gràcies al bon treball dels porters, es va arribar a les acaballes del matx amb el resultat de 18-19. A partir d'aquí semblava que ningú no volia marcar, la pilota cremava i tots dos equips, cansats, es precipitaven davant la porteria. En una darrera jugada assajada, els de Sants van tenir l'empat a 19 a l'abast, però una bona intervenció del porter d'Esplugues ho va impedir.

En resum. Un bon partit, molt igualat i perdut per la mínima contra un bon rival que va saber trobar alguns punts febles en el nostre joc. Ara toca estudiar com gestionar millor un resultat tan favorable com el que s'havia aconseguit a la primera part. Segur que aquest partit servirà per fer créixer encara més l'equip, fer-lo més fort i amb més experiència. El proper dissabte es podrà demostrar en el partit contra el Club Handbol Vic.


Jornada 24 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 21 d’abril de 2018.


bottom of page