top of page

Club Handbol Vilamajor 30-33 Cadet femení

El cadet femení visitava aquesta setmana el Vilamajor, sabíem que seria un partit molt complicat perquè els últims punts en joc són molt necessaris per poder obtenir una bon lloc a la classificació definitiva, sobretot a falta de l’ últim partit de la segona fase. Ha estat un partit on en la primera part ha estat majoritàriament en empat i ha acabat amb una mínima avantatge del Vilamajor per 15-14.


Al principi de la segona part el BCN ha sortit a pista molt motivat i ha marcat les diferencies. EL cadet ha mostrat el seu millor joc i lo fortes que són en defensa, han aconseguit allunyar-se en el marcador que es situava 19-23 en el minut 13. Durant la resta de la segona part el Vilamajor ja no ha aconseguit superar el BCN i així aconseguim una important victòria per 30-33.


Felicitats noies, podeu aconseguir tot el que us proposeu!!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, contra Club Handbol Igualada.


13 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 21 d’ abril de 2018.


bottom of page