top of page

Cadet Masculí 22-15 Oar Gràcia Sabadell

El partit a la Bordeta ha estat un dels més estranys de la temporada. Davant teníem l’Oar Gràcia, un equip amb el qual estàvem empatats a la classificació, amb la qual cosa s’esperava un partit força igualat. D’entrada la primera part ha estat molt travada, amb poca fluïdesa per les dues parts i força errades. Tot i així la sensació era que el nostre equip era força superior. Com a mostra el fet que al minut 20 dominàvem per 7 a 3, un marcador molt baix. Ens els últims minuts vam fer una estirada però just al final la relaxació ens ha portat a desaprofitat l’avantatge i a acabar molt malament aquesta part, amb 9 a 8, un penal desaprofitat per la seva part que hagués suposat l’empat i amb dos jugadors nostres exclosos per a l’inici de la segona part.


La segona part ha estat una mica més regular i ràpidament ens hem posat amb 4 gola d’avantatge i ja no hem perdut mai la sensació que guanyaríem. En aquest punt s’ha fet evident que érem superiors a ells tant en defensa com en atac i que si fèiem bé les coses acabariem guanyant, com ha estat amb el 25 a 18 final, un marcador dels més baixos de la temporada. Destacar el debut del Víctor Ramírez, que ja havia estat convocat i que ha completat uns bons minuts a l’extrem.


bottom of page