top of page

Juvenil Masculí 32-7 CH Sant Andreu

La pluja sembla ser que darrerament acompanya al nostre juvenil. La setmana anterior el partit en la pista del Calella es va suspendre per les goteres en el pavelló del nostre rival (partit aplaçat que es jugarà d’aquí a dues setmanes) i en el partit jugat aquest cap de setmana a l’Espanya Industrial el juvenil va aconseguir una “pluja” de gols contra l’equip rival.

El partit va començar amb imprecisions en tots dos equips. Les pèrdues de pilota, les infraccions del reglament no forçades... van marcar els primers minuts. Semblava que l’horari afectava al ritme i a la precisió, però mica en mica el BCN va anar imposant el seu joc. Un joc que, com gairebé sempre, es fonamentava en una defensa sòlida, molt sòlida. De fet, l’equip va rebre el seu primer gol en el minut 17 de partit i quan ja es portaven onze gols de renda. Una renda que es va anar eixamplant fins el 18 a 4 que assenyalava el marcador al final de la primera part.

En aquesta primera part, i de manera excepcional i segurament per la diferència de potencial entre els dos equips, el nostre entrenador, en Pere, va “oblidar” l’intercanvi de jugadors per a jugar en defensa o a l’atac i no va fer cap canvi mantenint el mateix bloc de 7 jugadors durant la primera part per tal de jugar, pràcticament tota la segona part, amb un bloc diferent de jugadors més descansats.

Així, i com deien anteriorment, entre l’encert en la fase defensiva (no cal dir que una vegada més el nostre porter, en Cristòbal, es va mostrar molt encertat) i l’efectivitat en atac dels nostres laterals, en Rubén i l’Adrià, com el pivot, en Toni, com els extrems, l’Albert i en Dani, tots molt ben dirigits per en Pol, es va arribar amb una diferència de catorze gols al descans i amb la sensació que la feina ja estava feta.

I, efectivament, la feina estava feta. Tot i que s’ha de reconèixer que el Sant Andreu en cap moment va llençar la tovallola i es va continuar esforçant tant en atac com en defensa –un fet que s’ha de lloar sobre el seu lloc i que no ha de deslluir el comportament antiesportiu que al final del partit, possiblement degut a la impotència, va tenir un dels seus jugadors que va agredir al jugador santsenc, en Dani, i que va comportar que l’àrbitre l’expulsés amb targeta vermella directa-. Però tot i que la feina estava feta els jugadors que van sortir a jugar a la segona part (ahir l’equip comptava amb les baixes d’Ayoub i d’Àlvar), també van estar a un molt bon nivell. Així en Martí, en Marc, en Guillem i l’Àlex van mantenir la intensitat defensiva (només la nostra porteria va rebre tres gols en aquesta segona part) i van veure la porta contrària amb força assiduïtat.

En resum, un bon partit. Un més del juvenil que continua en progressió en el seu joc. Només s’ha de comparar el partit de la primera volta contra el mateix rival jugat en la canxa del Bon Pastor per a veure que l’equip manté l’efectivitat en atac (37 gols es van marcar en aquell partit per 32 en aquest), tot i que encara és millorable la fase d’atac, però que s’ha fet molt més fort amb el pas de les jornades en defensa (18 gols encaixats a la primera volta i 7 en aquest partit). Els que veiem setmanalment a l’equip sabem que no es tracte d’un partit puntual, sinó que és la conseqüència d’un treball i esforç constant.


Vint-i-dosena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-segona fase), 14 d’abril del 2018


bottom of page