top of page

Sènior femení 23-23 St Vicenç Bar mi casa

Partit on les locals es jugaven continuar tenint possibilitats de passar al top4 i on les visitants podien aconseguir ja estar matemàticament classificades pel top4 si guanyaven. Era un partit que les locals volien guanyar i van sortir amb les ganes de fer-ho, ja que a l'anada el partit no havia sigut massa satisfactori.


La primera part va començar amb ventatge per les de Sants. Tenien el marcador favorable fins als últims 5 minuts de la primera part que les visitants van aconseguir empatar-les i marxar al descans 12-12. Tot i això, les barcelonines estaven fent un gran partit, en part gràcies a l'afició que tenien animant des de dalt de la graderia.


A la segona part les de Sants no podien deixar que se'ls escapessin aquests dos punts i van estar lluitant i lluitant fins al final, un partit que el mínim error et podia fer perdre. El partit estava igualat; però a falta d'un minut les de Sants van aconseguir robar una pilota i marcar gol, un gol anul·lat per l'arbitre, ja que havia vist que eren passos. Tot i la falsa il·lusió del gol, les de Sants van seguir lluitant per recuperar la pilota i sortir de l'empat. A falta de 8 segons van intentar xutar i marcar gol però amb el contacte de l'equip contrari va ser impossible.


Un gran partit de les nostres jugadores!


1a Catalana. Segona Fase. 14 d'abril del 2018

bottom of page