top of page

Cadet femení 23-22 BM Granollers Sporting

El cadet femení rebia aquesta setmana el Granollers Sporting, primer classificat en el nostre grup, era un dels partits més difícils d’ aquesta segona fase. En els primers minuts el Granollers va per davant en el marcador, tot i això el cadet no es deixa intimidar i amb el seu bon joc aconsegueix capgirar el marcador que al final de la primera part va guanyant 13-9.


Al principi de la segona part el Granollers reacciona i aconsegueix empatar 18-18 en el minut 16, en aquells moments el joc es torna molt complicat amb defenses individuals. Malgrat totes les dificultats i el bon joc del rival, el cadet femení aconsegueix una merescuda victòria 23-22 davant d´un dels rivals més forts de la classificació. Felicitats noies, podeu aconseguir tot el que us proposeu!!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Club Handbol Vilamajor.


12 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 14 d’ abril de 2018.


bottom of page