Sènior femení 23-23 St Vicenç Bar mi casa

14 Apr 2018

Partit on les locals es jugaven continuar tenint possibilitats de passar al top4 i on les visitants podien aconseguir ja estar matemàticament classificades pel top4 si guanyaven. Era un partit que les locals volien guanyar i van sortir amb les ganes de fer-ho, ja que a l'anada el partit no havia sigut massa satisfactori.

 

La primera part va començar amb ventatge per les de Sants. Tenien el marcador favorable fins als últims 5 minuts de la primera part que les visitants van aconseguir empatar-les i marxar al descans 12-12. Tot i això, les barcelonines estaven fent un gran partit, en part gràcies a l'afició que tenien animant des de dalt de la graderia.

 

A la segona part les de Sants no podien deixar que se'ls escapessin aquests dos punts i van estar lluitant i lluitant fins al final, un partit que el mínim error et podia fer perdre. El partit estava igualat; però a falta d'un minut les de Sants van aconseguir robar una pilota i marcar gol, un gol anul·lat per l'arbitre, ja que havia vist que eren passos. Tot i la falsa il·lusió del gol, les de Sants van seguir lluitant per recuperar la pilota i sortir de l'empat. A falta de 8 segons van intentar xutar i marcar gol però amb el contacte de l'equip contrari va ser impossible.

 

Un gran partit de les nostres jugadores!

 

1a Catalana. Segona Fase. 14 d'abril del 2018

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro