top of page

Infantil masculí Negre 30- 14 Handbol Santpedor Negre

El partit jugat a les instal·lacions de La Bordeta tenia un doble risc pels nostres jugadors. El primer, la incògnita de com tornaria l’equip a la competició després de les vacances de Pasqua. El segon pel record del bon joc dels jugadors de Santpedor, tot i la victòria que va aconseguir el Sants a la primera volta (22- 36).


I de bon començament es van acomplir les amenaces. Un Santpedor ben situat a la pista, aconseguia marcar, mentre els jugadors de Sants els hi costava entrar en el partit. Va ser, però, una primera impressió. De mica en mica els jugadors del BCN van ajustar la defensa impedint que els del Bages marquessin amb facilitat. Els atacs en canvi trobaven fàcilment la porteria, arribant a la mitja part amb un màxim avantatge de 6 gols (14-8).


A la segona part, l’equip de Santpedor va voler capgirar la situació amb una defensa 3-3 que en un principi semblava incomodar l’atac del Sants. Però sense fer témer pel marcador, doncs a la bona defensa local es va afegir la bona actuació del porter que va saber aturar els xuts dels jugadors que aconseguien traspassar la defensa. Finalment, la major contundència atacant va augmentar la distancia en el marcador fins al resultat final de 30-14 amb la major diferència de tot el partit, 16 gols.


En resum. Un molt bon partit jugat amb seriositat pels dos equips, que torna a demostrar els avenços aconseguits pels nostres jugadors al llarg d’aquesta lliga. Cada cop es juga més fort en defensa i a les jugades en atac es pot veure la bona feina tècnica feta als entrenaments. Es juga més en equip, es troben aliances que abans no es buscaven i es reparteixen els gols entre els diferents jugadors a la pista.


Ara cal no baixar al guàrdia en els quatre partits que resten de lliga regular i assolir la millor classificació possible. El proper cap de setmana, partit important contra la Salle Bonanova.


Jornada 22 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 8 d’abril de 2018.

bottom of page