top of page

Handbol Ribes 25 – 20 Cadet femení

El cadet femení visitava aquesta setmana l’ Handbol Ribes, segon classificat en el nostre grup, sabíem a priori que seria un partit molt complicat. El cadet va jugar molt bé, no va deixar que el rival marxés en el marcador en cap moment, en el final del primer temps 12-11 va donar esperances de poder capgirar el resultat.


La segona part del partit es molt més complicada amb diverses expulsions per ambdós equips, i en un parell d´errades del cadet, el Ribes aconsegueix incrementar la diferencia de gols fins a 5 que ja no es poden remuntar. Encara que s´ha perdut el partit, el cadet no s´ha donat per vençut en cap moment i ens ha deixat molt bona impressió pel seu bon joc.


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, contra el Granollers Sporting.


11 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 8 d’ abril de 2018.


bottom of page