top of page

Infantil Femení Negre 28 – 3 CH Parets

Darrera jornada de la 1ª fase del campionat de Primera Infantil Catalana la qual afrontàvem amb la tranquil·litat de saber-nos ja classificats per a la 2ª fase com a segons de grup, donat que ens enfrontàvem a un dels equips que jugaven sense drets esportius.


Tot i que a l’equip rival hi havien jugadores d’edat cadet i fins i tot una juvenil, les nostres jugadores van aplicar ofici i van deixar palès des de l’inici que el seu nivell de joc era molt superior al del rival. Als pocs minuts de jocs ja teníem un avantatge considerable al marcador, que va arribar al descans amb un 15-1 a favor.


El segon període es va disputar igual, amb moltes proves de posicions per part de l’entrenador donat que el partit ho permetia. Finalment vam acabar amb un marcador de 28-3 i la sensació d’haver fet bé la feina, tan al partit com a tota la fase de la competició. Les noies de l’infantil femení negre de BCN volien celebrar la fita aconseguida.


Ara és moment de reagrupar-nos junt amb l’altre equip infantil del club i enfrontar-nos conjuntament a dos nous reptes: la disputa de la 2ª fase de Primera Catalana amb el difícil objectiu d’arribar al top 4, i la disputa de la Copa Federació. Sabem que serà molt difícil, però segur que les nostres jugadores hi posen tot de la seva part per arribar tant alt com es pugui. Força BCN!!!!!

22ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 7 d’abril de 2018. Poliesportiu de L’Espanya Industrial.

bottom of page