top of page

Cadet Masculí 34- 22 Igualada groc


En el partit de l'anada a Igualada vam sumar la primera victòria de la temporada així que el partit es presentava amb bons auguris. Però potser pel fet que el partit s'ha jugat en diumenge a les 9 del matí ha fet que els nostres sortissin força adormits. Així hem erratels primers cinc atacs i el marcador ha estat baix els primers minuts. Hi ha hagut igualtat fins als primers deu minuts, abmb una petita millora ofensiva però amb desajustos defensius. Hem tocat fons amb un 5 a 7 froça preocupant. Un temps mort demanat oportunament ha fet canviar la dinàmica del partit. Hem recuperat la bona circulació de pilota dels darrers partits i hem fet mal des de l'extrem dret i amb penenatracions dels laterals. Així del 12 a 9 s'ah pasat al 20 a 12 en els millors minuts del partit. Al final un excés de confiança ha fet que el marcador a la mitja part s'ajustés amb un 20 a 14.


La segona part ha estat un calc de la primera. Hem sortit freds i aquest fet ha provocat que els igualadins s'acostessin al marcador fins a una distància preocupant de tres gols. Durant molt minuts hem patit exclosions i força pèrdues de pilotes. Només en el darrer quart hem recuperat el nostre autèntic nivell i quan ho hem fet hem eixamplat ràpidament el marcador fins al 12 gols finals, amb molt d'encert des del pivot. Marcador excessiu que recull la diferència de nivell entre els dos equips però excessiu si veiem la dinàmica del partit. Caldrà ser més regulars en els propers partits.


22a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page