top of page

Santpedor 22-32 Cadet Masculí

La pluja ens acompanya en el viatge fins al cor de Catalunya, en concret a Sanpedor. Bones expectatives d'entrada perquè en el partit d'anada vàrem superar el conjunt bagenc a casa. D'entrada, però, les sensacions no acaben de ser bones perquè el nostre joc en atac no és fluïd i ens costa marcar. Per sort en atac ells també tenen molts problemes davant la nostra defensa. Així arribem als primers deu minuts amb un marcador baix, 3 a 3. En els minuts següents sembla que anem entonant-nos gràcies a accions directes amb el pivot i a circulacions ben acabades a l'extrem, però en la recta final perdem la concentració en defensa i en accions individuals d'un a un aconsegueixen empatar de nou. Finalment algunes penetracions i llançaments exteriors dels nostres fan que anem al vestidor amb un mínim avantatge, 12 a 13, però amb la sensació que podem fer-ho força millor.


El començament de la segona part és tota una altra història, sortim decidits, ataquem amb sentit i rapidesa i un parcial de 5 a 0 ens posa clarament per davant. Durant força minuts la distància es manté en els sis gols i el partit sembla ben encarrilat. Però una exclusió de 4 minuts d'un jugador nostre, amb exclusió definitiva, fa que durant 6 minuts haguem de jugar amb un jugador menys. És però en aquests minuts que els nostres fan un defensa molt consistent i aconsegueixen mantenir la diferència. Amb un esperit com hem vist poc durant la temperada, els minuts següents són una mostra de bon joc col·lectiu, defensa i contacop ràpid. Així la diferència puja fins als 11 gols. Una petita recció lcoal posa el marcador final en 22 a 32. Bon partit en cnojunt i el mateix marcador que vàrem tenir davant del Santpedor a l'anada.


21a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page