top of page

CH Sant Esteve de Palautordera 10 – 19 Infantil Femení Negre

Tot i que sobre el paper el BCN Sants era superior al Sant Esteve de Palautordera atenent a la seva posició a la classificació i els seus resultats fins arribar a aquesta jornada, les nostres jugaven amb el coneixement de que una victòria assegurava el pas a la 2ª fase de la competició. I precisament això va ser el que van fer, assegurar els dos punts al llarg de tot el partit.


Ja des de l’inici es van marcar les primeres distàncies al marcador del pavelló, amb un 0-5 a favor quan només es portaven disputats 7 minuts. Un cop les rivals van entrar més al partit aquesta distància es va anar mantenint fins arribar a la mitja part amb un 5-11.


Tot i que pot no semblar-ho pel marcador, el joc d’atac del Palautordera era molt ràpid i buscaven contínuament retallar distàncies, però la nostra defensa bloquejava molts d’aquests atacs. La seva defensa, al contrari, era superada amb certa facilitat per les jugadores del BCN en continues ocasions. Això va permetre que, tot i baixant una mica la intensitat de joc de les barcelonines s’arribés a un resultat final de 10-19.


S’ha aconseguit la fita de passar a la 2ª fase de Primera Infantil Femenina amb un equip compost íntegrament per jugadores de categoria infantil de primer any, fet que fa pensar que el BCN Sants pot arribar a lluir amb molt bon nivell al handbol català! Felicitats a tots els implicats, a les jugadores, els entrenadors, el club i els pares! Sense l’ambició i les ganes de tots plegats de créixer com a jugadores i ser cada dia millors això no hauria estat possible!!!!!!


21ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 24 de març de 2018. Pavelló Els Quatre Hereus, Sant Esteve de Palautordera.


bottom of page