top of page

Cadet femení 33 – 22 Handbol Esplugues Groc

El cadet femení rebia aquesta setmana l´Esplugues, partit molt important pel BCN perquè només està a 1 punt del següent en la classificació, el Sant Cugat. El partit ha començat molt igualat, amb empats seguits però a la meitat de la primera part el cadet s´ha mantingut ferm i ha començat a desmarcar-se fins aconseguir el 16-10 del final del primer temps.


En la segona part l´Esplugues no aconsegueix remuntar, i el BCN esta molt fort en defensa i els seus contraatacs fan augmentar la diferencia en el marcador fins a 11 gols. El cadet femení està jugant una segona fase amb rivals molt importants, cada victòria es un èxit per l´equip que pot assolir qualsevol repte per la propera temporada. Moltes felicitats!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Handbol Ribes.


10 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 24 de març de 2018.


bottom of page