Cadet femení 33 – 22 Handbol Esplugues Groc

24 Mar 2018

 

El cadet femení rebia aquesta setmana l´Esplugues, partit molt important pel BCN  perquè només està a 1 punt del següent en la classificació, el Sant Cugat. El partit ha començat molt igualat, amb empats seguits però a la meitat de la primera part el cadet s´ha mantingut ferm i ha començat a desmarcar-se fins aconseguir el 16-10 del final del primer temps.

 

En la segona part l´Esplugues no aconsegueix remuntar, i el BCN esta molt fort en defensa i els seus contraatacs fan augmentar la diferencia en el marcador fins a 11 gols. El cadet femení està jugant una segona fase amb rivals molt importants, cada victòria es un èxit per l´equip que pot assolir qualsevol repte per la propera temporada.  Moltes felicitats!

 

Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Handbol Ribes.

 

10 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 24 de març de 2018.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro