top of page

OAR Gràcia Sabadell 38 - 18 Infantil Masculí Negre

Partit sense gaire història el que es va jugar a Sabadell contra el líder de la classificació. La diferència entre els dos equips es va fer palesa des de bon principi i, mentre el OAR Gracia marcava amb facilitat, als santencs els costava Déu i ajut arribar a tirar a la porteria rival. Així, cada pilota recuperada en defensa o cada gol marcat pels nostres jugadors era rebut amb gran alegria.


El partit va quedar sentenciat de seguida. La major envergadura i capacitat tècnica de l’equip local actuava com una piconadora contra la porteria dels de Barcelona mentre que els gols visitants arribaven després de jugades individuals de molt mèrit.


En resum. Un resultat que dona fe de la bona ma de l’equip líder de la categoria i pels nostres una nova experiència, una oportunitat més d’anar aprenent a competir.


Jornada 21 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 23 de març de 2018.


bottom of page