top of page

Infantil Masculí Negre 19-32  Voramar

Partit jugat en una de les grans diades de l’any del 25è aniversari del nostre Club, amb la Gran Calçotada i l’entrega dels albums de cromos de la temporada 2017-2018.


Tot i començar el matx a l’hora de dinar (vora les 14 hores), els dos equips han començat força endollats, amb un primer intercanvi de gols que feia gaudir les grades del Pavelló de l’Espanya Industrial (3-3 al minut 4). Defenses ajustades i força encert per les dues bandas es reflectien a l’electrònic amb minces diferències pel Voramar (8-9 al minut 15), amb els jugadors del Sants buscant en tot moment el partit. Malauradament, alguns errors defensius al final d’aquest primer període han permès al Voramar marxar al vestidor amb 3 gols d’avantatge (9-12).


A la represa, la major intensitat defensiva de l’equip visitant feia patir als jugadors santsencs, incapaços de superar els duels individuals, però aconseguint valuosos gols en bones i treballades jugadades corals. Poc a poc però, les diferències al marcador s’anaven ampliant, a mesura que amb el pas dels minuts les precipitacions dels locals provocaven errades de passada i xuts sense premi.


Cal valorar que, com ens té acostumat aquest equip, s’ha lliutat fins a la xiulada final i s’ha seguit millorant en el joc i en l’efortiment del vincle d’equip.


Ara toca ja pensar en el proper partit, on tindrem una nova oportunitat de seguir progressant, quan ens enfrontem al poderós líder del grup B.


Jornada 20 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B. 17 de Març de 2018


bottom of page