top of page

Infantil Femení Verd 16 - 30 Granollers B

El partir ha començat molt igualat, les noies del infantil verd han aguantat la superioritat tècnica del rival durant els primers minuts, però poc a poc l equip visitant, aprofitant la bona actuació de la seva portera i un cos a cos també superior, han anat agafant Aventatja al marcador.


Minut 17, temps mort demanat per la Marta amb 4 a 11 en contra al marcador.


Després del temps mort, l’equip ha sortit més agressiu en defensa pressionant constantment la possessió de pilota, gràcies a aquesta defensa més enèrgica, hem aconseguit un parcial de 3 a 2 al nostre favor, deixant el marcador, al finalitat la primera part, en un 7 a 13 en contra.


Comencem la segona part rebent un parcial de 0-3 en contra. L’equip visitant amb una defensa 4-2 pressionant la distribució, ens ha fet perdre moltes pilotes i no tenir atacs clars per anotar.


Minut 8, temps mort de la Marta amb 7 a 16 al marcador.


Intercanvi de gols desfavorable al nostre equip que ha fet que en el minut 15 el marcador en contra es situés en un clar 13 a 24.


L’últim tram del partit ha estat molt competit, amb un intercanvi desigual de gols i jugades d’atac. La superioritat física del Granollers ha fet que la majoria de lluites quedessin desnivellades a favor d’ells. El final del partit el marcador ha quedat fixat en 16 a 30 en contra del BCN Sants.

bottom of page