top of page

Infantil Femení Negre 31 – 13 H Sant Cugat

Ha estat una jornada molt senyalada al nostre club, donat que a pocs metres del poliesportiu celebràvem la calçotada dels nostre 25è aniversari i a més a més l’acompanyàvem amb la distribució oficial de l’àlbum del club i venda de cromos entre tots els seus integrants. I les nostres infantils del femení negre van contribuir amb una victòria més en el seu camí cap a la segona fase de la competició.

Tot i que el partit va començar prou igualat, a partir dels 10-15 minuts del primer període es va veure com el superior nivell de joc de les noies del BCN s’anava imposant davant les rivals, i s’anaven distanciant al marcador gracies a la seva bona actuació en defensa i el seu encert a l’atac. L’electrònic mostrava en acabar el primer període un 13-5 al nostre favor.


Al segon període tot i disminuir una mica la intensitat en defensa, vam desplegar un molt bon nivell de joc al llarga de la resta de partit, arribant al 31-13 final que ens torna a deixar a la segona posició de la classificació del grup i que tot i no tenir encara el pas matemàtic, ens apropa molt més a continuar a la segona fase de la competició.


Ànim noies!!! Només ens falta el darrer pas!!!


20ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 17 de març de 2018. Poliesportiu de L’Espanya Industrial.


bottom of page